Разом із ТМ "Наша Ряба Апетитна" ви приготуєте поживну вечерю всього за 20 хвилин. Обов'язково скористайтеся ідеями гарнірів та соусів, які підготував 24 канал. Вони делікатно підкреслять смак курячих крилець. І кожна нова страва буде зовсім не схожа на попередню.

Читайте також Смачні обіди з куркою на роботу: готуємо імбирно-медові стегна, котлети та ковбаску по-галицьки

Курячі крильця з картоплею фрі

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2 – 4


Курячі крильця / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. У глибокому сотейнику поставте розігріватися до 180 градусів олію для фритюру.
  2. У сковорідці розігрійте 1 столову ложку олії й обсмажте на ній курячі крильця (по 10 хвилин з кожного боку).
  3. Поки крильця смажаться, почистьте й наріжте довгастими брусочками картоплю.
  4. Обсмажте картоплю у фритюрі до рум'яності (4 – 5 хвилин). Перекладіть на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію, і на свій смак посоліть.
  5. Готові курячі крильця подавайте з картоплею фрі та, за бажанням, із кетчупом.

Смачного!

Пікантні крильця з овочевим салатом

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2 – 4


Курячі крильця / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній курячі крильця (по 10 хвилин із кожного боку).
  2. У глибокій посудині з'єднайте салатний мікс із нарізаними навпіл помідорами та скибками огірка, скропіть усе бальзамічним крем-оцтом.
  3. Готові крильця викладіть на таріль. Подавайте страву зі свіжим салатом, кетчупом та гірчицею.

Смачного!

Крильця в соєво-медовому маринаді з відвареним рисом

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2 – 3


Курячі крильця / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. Застеліть жаротривку форму харчовим пергаментом і змастіть його олією.
  3. Викладіть на деко курячі крильця й на 20 хвилин поставте запікатися до духовки.
  4. Заздалегідь промийте рис. Відваріть його у киплячій підсоленій воді до готовності (15 хвилин).
  5. Наріжте зелену цибулю невеликими шматочками.
  6. Викладіть готовий рис на тарілку, зверху викладіть курячі крильця.
  7. Подавайте страву зі скибками лимона, посипте насінням кунжуту та зеленою цибулею.

Смачного!