Ця страва ідеально зігріє не лише в холодні осінні та зимові дні, інформує 24 Канал. Томатний суп з мітболами захочеться скуштувати у будь-яку пору року.

До теми Ніжність у кожному шматочку: готуємо вершкову запіканку з курячими стріпсами та овочами

До того ж готується він дуже швидко і просто, тому навіть новачки на кухні зможуть відтворити рецепт. Головне – правильно підібрати ключовий інгредієнт, від якого буде залежати успіх страви.

Мова йде про курячий фарш, з якого формуються мітболи. Рекомендуємо використовувати фарш "Соковитий" від ТМ "Наша Ряба". І на це є чимало причин, ось лише деякі з них:

  • цей продукт виготовлений із м’яса ніжки без шкірки, відтак буде соковитим та водночас ніжним, що ідеально підходить для томатного супу;

  • ТМ "Наша Ряба" є надійним виробником курятини, що уже понад 20 років поставляє лише свіжу та якісну продукцію українцям, а 98% людей знають його;

  • курячий фарш "Соковитий" дбайливо упакований, тому можна бути певними: ви отримаєте якісне подрібнене м’ясо, готове до приготування.

З головним інгредієнтом визначились. А як зварити томатний суп із курячими мітболами – ділимось у покроковому рецепті.

Томатний суп із курячими мітболами та тертим сиром

  • Час: 45 хвилин

  • Порцій: 4

Готуємо томатний суп з курячими мітболами / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Змішайте курячий фарш з сіллю, перцем, часником та сформуйте маленькі кульки однакового розміру.
  1. Нагрійте каструлю, влийте на дно трішки олії і обсмажте цибулю, селеру та моркву до м'якості.
  1. Влийте томатний сік, базилік, сіль та перець. Готуйте на середньому вогні впродовж 15 хвилин.
  1. Додайте курячі мітболи у суп. Варіть ще 10 – 15 хвилин до повної готовності курятини.
  1. Посипте суп тертим сиром і готуйте, поки він не розтане (упродовж 3 – 5 хвилин).
  1. Подавайте томатний суп гарячим. Прикрасити страву можна подрібненою петрушкою.

Смачного!