Ця страва ідеально зігріє не лише в холодні осінні та зимові дні, інформує 24 Канал. Томатний суп з мітболами захочеться скуштувати у будь-яку пору року.
До теми Ніжність у кожному шматочку: готуємо вершкову запіканку з курячими стріпсами та овочами
До того ж готується він дуже швидко і просто, тому навіть новачки на кухні зможуть відтворити рецепт. Головне – правильно підібрати ключовий інгредієнт, від якого буде залежати успіх страви.
Мова йде про курячий фарш, з якого формуються мітболи. Рекомендуємо використовувати фарш "Соковитий" від ТМ "Наша Ряба". І на це є чимало причин, ось лише деякі з них:
цей продукт виготовлений із м’яса ніжки без шкірки, відтак буде соковитим та водночас ніжним, що ідеально підходить для томатного супу;
ТМ "Наша Ряба" є надійним виробником курятини, що уже понад 20 років поставляє лише свіжу та якісну продукцію українцям, а 98% людей знають його;
курячий фарш "Соковитий" дбайливо упакований, тому можна бути певними: ви отримаєте якісне подрібнене м’ясо, готове до приготування.
З головним інгредієнтом визначились. А як зварити томатний суп із курячими мітболами – ділимось у покроковому рецепті.
Томатний суп із курячими мітболами та тертим сиром
Час: 45 хвилин
Порцій: 4
Готуємо томатний суп з курячими мітболами / Фото Shutterstock
Приготування:
- Змішайте курячий фарш з сіллю, перцем, часником та сформуйте маленькі кульки однакового розміру.
- Нагрійте каструлю, влийте на дно трішки олії і обсмажте цибулю, селеру та моркву до м'якості.
- Влийте томатний сік, базилік, сіль та перець. Готуйте на середньому вогні впродовж 15 хвилин.
- Додайте курячі мітболи у суп. Варіть ще 10 – 15 хвилин до повної готовності курятини.
- Посипте суп тертим сиром і готуйте, поки він не розтане (упродовж 3 – 5 хвилин).
- Подавайте томатний суп гарячим. Прикрасити страву можна подрібненою петрушкою.
Смачного!