Цибуля – невід'ємна частина десятків добре знайомих нам страв. У приготуванні цибулі немає нічого складного, але завжди варто спробувати нові способи, які можуть виявитися легшими та цікавішими.
Важливо Гастровихідні вдома: готуємо швидкі страви з курятини
Мікрохвильова піч – це явно не той пристрій, з яким ви асоціюєте приготування цибулі. А дарма: цей метод дуже простий не потребує вашою присутності, як це вимагає приготування овоча на пательні.
Як приготувати цибулю у мікрохвильовці
Спочатку дрібно чистимо та нарізаємо цибулю. Потім у невелику тарілку наливаємо трохи соняшникової олії, після чого кладемо туди цибулю.
Незамінний овоч / Фото Pixabay
Ставимо у мікрохвильовку на 5 хвилин та перевіряємо готовність. У разі потреби далі готуємо цибулю в такий спосіб з інтервалом у 30 секунд.
Після приготування потрібно злити олію та викласти цибулю на паперовий рушник. Не варто збільшувати звичну температуру, інакше цибуля матиме всі шанси на те, щоб згоріти та наповнити кухню неприємним запахом.