Зрази з грибами

  • Час: 40 – 50 хвилин
  • Порції: 6

Читайте також Зігріваючі напої для українських захисників: чай з імбирем, каркаде, масала та какао


Фото Gourmandelle

Приготування:

  1. Картоплю розімніть на пюре. Додайте яйця, борошно й вимішайте все до однорідності.
  1. Цибулю та гриби наріжте довільним чином і обсмажте на розігрітій сковорідці з олією (8 – 10 хвилин).
  1. Сформуйте зрази: відщипуйте від картопляного тіста по шматочку, вкладайте досередини по ложці грибної начинки й ліпіть котлетки.
  1. Запаніруйте зрази в борошні й обсмажте на чистій сковорідці з олією по 2 – 3 хвилини з кожного боку.

Смачного!

Зрази з м'ясним фаршем

  • Час: 40 – 50 хвилин
  • Порції: 6


Фото Ukrainiane foods recipes

Приготування:

  1. Картоплю розімніть на пюре. Додайте яйця, борошно й вимішайте все до однорідності.
  2. Якщо використовуватимете фарш із сирого м'яса – попередньо обсмажте його з дрібно нарізаною цибулею до готовності (10 хвилин). Присмачте спеціями й перемішайте. Якщо готове м'ясо – подрібніть його ножем або за допомогою м'ясорубки. Окремо обсмажте нарізану цибулю й змішате її з фаршем.
  3. Сформуйте зрази. Відщипуйте від картопляного тіста по шматочку, вкладайте досередини по ложці м'ясної начинки й ліпіть котлетки.
  4. Запаніруйте зрази в борошні й обсмажте на чистій сковорідці з олією по 2 – 3 хвилини з кожного боку.

Смачного!

Зрази з тушкованою капустою

  • Час: 40 – 50 хвилин
  • Порції: 6


Фото Ukrainiane recipes

Приготування:

  1. Картоплю розімніть на пюре. Додайте яйця, борошно й вимішайте все до однорідності.
  2. Білоголову капусту наріжте й протушкуйте на сковорідці з олією. Додайте дрібно нарізану цибулю й тушкуйте до м'якості. Можна влити 1 склянку води. Присмачте все спеціями й перемішайте.
  3. Сформуйте зрази. Відщипуйте від картопляного тіста по шматочку, вкладайте досередини по ложці капустяної начинки й ліпіть котлетки.
  4. Запаніруйте зрази в борошні й обсмажте на чистій сковорідці з олією по 2 – 3 хвилини з кожного боку.

Смачного!