Окрім цього, він простий у приготуванні. Вам потрібні лише звичні інгредієнти й до години часу.
Вам сподобається Як приготувати курку в духовці: поради, що зроблять улюблену страву ще апетитнішою
Салат "Грибна поляна" – як приготувати
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 8
Приготування:
- Відваріть картоплю, моркву, яйця та курку.
- Глибоку миску з плоским дном застеліть харчовою плівкою, адже салат потрібно буде перевертати.
- Мариновані гриби викладіть на дно шапочками вниз.
- Кріп дрібно наріжте та покладіть поверх грибів.
- Рівномірним шаром викладіть порізане варене куряче філе і змастіть майонезом.
- Моркву натріть на великій тертці, викладіть поверх курки та змастіть майонезом.
- На великій тертці натріть сир, викладіть зверху. Яйця поріжте дрібними кубиками, викладіть зверху, змастіть майонезом.
- Викладіть терту на великій тертці картоплю.
- Накрийте миску і поставте в холодильник хоча б на 1,5 – 2 години.
- Перед подачею переверніть салат на іншу тарілку, щоб гриби були зверху.