Ольга Мартиновська відвідала Грузію та вирішила поділитись з читачами своїми враженнями від поїздки, зокрема від національної кухні країни.

Читайте також Ольга Мартиновська розповіла про найколоритніші ресторани Грузії

Більшість вважає, що грузинська кухня – це тільки хінкалі та шашлики, проте кулінарка відзначила її, як багату на інші інгредієнти та страви.

Головною особливістю національної кухні є контраст пряних та гострих спецій, – прокоментувала дівчина.

У Грузії широко використовують різноманітні спеції, волоські горіхи, кінзу, базилік, естрагон та чабер. До прикладу, волоські горіхи додають у приправи, соуси, м'ясні супи, кондитерські вироби.

Не довіряйте стереотипам, та готуйте грузинські закуски та запашні страви, – відзначила Ольга Мартиновська.

До речі, шеф-кухар та суддя "Мастер Шеф" анонсувала, що незабаром підготує для читачів нові, смачні рецепти грузинської кухні.