Ольга Мартиновська розповіла про особливості грузинської кухні
Джерело:
інстаграм Ольги МартиновськоїСуддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська поділилася враженнями від грузинської кухні та її особливостями.
Ольга Мартиновська відвідала Грузію та вирішила поділитись з читачами своїми враженнями від поїздки, зокрема від національної кухні країни.
Читайте також Ольга Мартиновська розповіла про найколоритніші ресторани Грузії
Більшість вважає, що грузинська кухня – це тільки хінкалі та шашлики, проте кулінарка відзначила її, як багату на інші інгредієнти та страви.
Головною особливістю національної кухні є контраст пряних та гострих спецій, – прокоментувала дівчина.
У Грузії широко використовують різноманітні спеції, волоські горіхи, кінзу, базилік, естрагон та чабер. До прикладу, волоські горіхи додають у приправи, соуси, м'ясні супи, кондитерські вироби.
Не довіряйте стереотипам, та готуйте грузинські закуски та запашні страви, – відзначила Ольга Мартиновська.
До речі, шеф-кухар та суддя "Мастер Шеф" анонсувала, що незабаром підготує для читачів нові, смачні рецепти грузинської кухні.