Грузинський салат від Лізи Глінської: святковий рецепт

31 грудня 2020, 10:37
Читать новость на русском

Єлизавета Глінська поділилась рецептом салату, який чудово доповнить страви із риби та м’яса.

Кондитерка Єлизавета Глінська на своїй сторінці в інстаграм поділилась рецептом салату, який прекрасно доповнить новорічне меню. Надзвичайно легкий смачний салат сподобаються усій родині.

Читайте також Оселедець під шубою: святковий рецепт від Тані Литвинової

Грузинський салат з горіховим соусом

Інгредієнти:
– 5 шт. помідорів;
– 5 шт. огірків;
– 50 г обсмажених волоських горіхів;
– 1 ч. л оцту;
– 2 зубчики часнику;
– 1 шт. червоної цибулі;
– перець чилі;
– 1,5 ст. л соняшникової олії;
– 1,5 ст. л води;
– сіль;
– кінза, петрушка.
  1. Розігрійте духовку до 170 градусів, викладіть горіхи на деко, відправте у духовку на 12-15 хвилин. Підсушені горіхи витягніть, залиште до охолодження.
  2. Для приготування заправки почистіть часник, змішайте у мисці з водою, олією, часником, горіхами, збийте блендером до однорідної констинтенції.
  3. Помийте овочі, помідори, залийте окропом на 2 хвилини, почистіть від шкірки. Почистіть огірки від шкірки, овочі наріжте, скибочками. Цибулю наріжте кільцями. Петрушку помийте, подрібніть ножем.
  4. У мисці змішайте овочі, змастіть соусом, перемішайте салат, викладіть на тарілку. Смачного!

Рецепт грузинського салату з горіховим соусом від Лізи Глінської у відео: