Джерело: Smachno News
Аромат свіжої випічки завжди зачаровує та викликає шалений апетит. Пухкий домашній хліб з хрумкою скоринкою… смакота!
Читайте також Перевірений рецепт тіста на пончики від шеф-кухаря Володимира Ярославського
Для приготування домашнього хліба вам не потрібно купувати дорогі інгредієнти, а свіжі дріжджі ми пропонуємо замінити на сухі.
Досить купувати магазинний хліб, печіть його вдома та залучайте до приготування всю родину!
Як спекти домашній хліб на сухих дріжджах
- Ретельно просійте борошно через дрібне сито. Змішайте його з сухими дріжджами та сіллю. Перемішуйте інгредієнти протягом хвилини, важливо, щоб борошно наситилося киснем.
- Підігрійте воду до 40 градусів, введіть у сухі інгредієнти та замісіть тісто.
- Готове тісто накрийте харчовою плівкою та залишіть підійти в теплому місці протягом 12-18 годин.
- Розігрійте духовку до 240 градусів та нагрійте деко протягом 10 хвилин.
- На прогріте деко викладіть сформовану буханку хліба та відправте пектись на 45 хвилин. Смачного!