Рецепт курячих байтсів із пармезаном

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 4

Читайте також Що на столах у знаменитостей: якого раціону дотримуються голлівудські актори


Фото Damn delicious

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку з олією.
  1. Наріжте куряче філе шматочками 3 × 3 сантиметри або (за бажанням) трішки більшими. Присмачте сіллю та перцем.
  1. Окремо змішайте панко, пармезан, часник, копчену паприку та сіль із чорним перцем.


Фото Damn delicious

  1. Шматочки курятини обкачайте в борошні, далі занурте у збиті виделкою яйця й запаніруйте в суміші панко з пармезаном.
  1. Перекладіть курячі байтси до сковорідки й смажте 3 – 4 хвилини на середньому вогні, щоб зарум'янилися й дійшли до готовності всередині. Найкраще розподілити їх для смаження на 5 – 6 партій.


Фото Damn delicious

  1. Перекладіть готову курятину на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб він увібрав у себе зайвий жир.
  1. Подавайте курячі байтси з подрібненою петрушкою та улюбленим соусом.

Смачного!