Рецепт курячих байтсів із пармезаном
- Час: 25 хвилин
- Порції: 4
Читайте також Що на столах у знаменитостей: якого раціону дотримуються голлівудські актори
Фото Damn delicious
Приготування:
- Розігрійте сковорідку з олією.
- Наріжте куряче філе шматочками 3 × 3 сантиметри або (за бажанням) трішки більшими. Присмачте сіллю та перцем.
- Окремо змішайте панко, пармезан, часник, копчену паприку та сіль із чорним перцем.
Фото Damn delicious
- Шматочки курятини обкачайте в борошні, далі занурте у збиті виделкою яйця й запаніруйте в суміші панко з пармезаном.
- Перекладіть курячі байтси до сковорідки й смажте 3 – 4 хвилини на середньому вогні, щоб зарум'янилися й дійшли до готовності всередині. Найкраще розподілити їх для смаження на 5 – 6 партій.
Фото Damn delicious
- Перекладіть готову курятину на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб він увібрав у себе зайвий жир.
- Подавайте курячі байтси з подрібненою петрушкою та улюбленим соусом.
Смачного!