2 лютого,
18:02
Хрумтіть на здоров'я: рецепт курячих байтсів із пармезаном
Джерело:
Damn deliciousЦе найкращі курячі байтси, які ми коли-небудь їли! Дуже радимо скуштувати їх і вам. Особливість цієї швидкої домашньої закуски – у ніжному м'ясі та паніровці з пармезаном.
Рецепт курячих байтсів із пармезаном
- Час: 25 хвилин
- Порції: 4
Читайте також Що на столах у знаменитостей: якого раціону дотримуються голлівудські актори
Фото Damn delicious
– 1 кілограм курячого філе;
– ½ склянки олії;
– сіль;
– свіжомелений чорний перець;
– 1 склянка панко (японської панірувальної суміші);
– ¼ склянки тертого пармезану;
– 1 чайна ложка гранульованого часнику;
– ½ чайної ложки копченої паприки;
– ½ склянки борошна;
– 2 великих яйця;
– 2 столові ложки подрібненого свіжого листя петрушки.
Приготування:
- Розігрійте сковорідку з олією.
- Наріжте куряче філе шматочками 3 × 3 сантиметри або (за бажанням) трішки більшими. Присмачте сіллю та перцем.
- Окремо змішайте панко, пармезан, часник, копчену паприку та сіль із чорним перцем.
Фото Damn delicious
- Шматочки курятини обкачайте в борошні, далі занурте у збиті виделкою яйця й запаніруйте в суміші панко з пармезаном.
- Перекладіть курячі байтси до сковорідки й смажте 3 – 4 хвилини на середньому вогні, щоб зарум'янилися й дійшли до готовності всередині. Найкраще розподілити їх для смаження на 5 – 6 партій.
Фото Damn delicious
- Перекладіть готову курятину на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб він увібрав у себе зайвий жир.
- Подавайте курячі байтси з подрібненою петрушкою та улюбленим соусом.
Смачного!