Рецепт хумусу з авокадо
- Час: 10 – 25 хвилин
- Порції: 6
Читайте також Що приготувати з курячого фаршу: оригінальні страви, які оцінять навіть гурмани
Фото Cafe delites
Приготування:
- Якщо ви використовуєте сирий нут, пересипте його в невелику каструлю. Залийте водою й додайте соду. На сильному вогні доведіть нут до кипіння. Зменште вогонь до середнього й відваріть до м’якості (20 – 25 хвилин).
- Готовий нут промийте в ситі під проточною водою (20 секунд – доки вода не стане прозорою).
Фото Cafe delites
- Перекладіть нут до чаші кухонного комбайна, додайте тахіні, лимонний сік, оливкову олію, часник, кмин, сіллю, перець та очищене авокадо.
Фото Cafe delites
- Подрібніть все до однорідності.
- Влийте 2 столові ложки крижаної води й знову перебийте масу до кремоподібного стану.
- Присмачте хумус спеціями.
Фото Cafe delites
- Для подачі скропіть оливковою олією й злегка посипте паприкою.
Смачного!