Рецепт хумусу з авокадо

  • Час: 10 – 25 хвилин
  • Порції: 6

Читайте також Що приготувати з курячого фаршу: оригінальні страви, які оцінять навіть гурмани


Фото Cafe delites

Приготування:

  1. Якщо ви використовуєте сирий нут, пересипте його в невелику каструлю. Залийте водою й додайте соду. На сильному вогні доведіть нут до кипіння. Зменште вогонь до середнього й відваріть до м’якості (20 – 25 хвилин).
  1. Готовий нут промийте в ситі під проточною водою (20 секунд – доки вода не стане прозорою).


Фото Cafe delites

  1. Перекладіть нут до чаші кухонного комбайна, додайте тахіні, лимонний сік, оливкову олію, часник, кмин, сіллю, перець та очищене авокадо.


Фото Cafe delites

  1. Подрібніть все до однорідності.
  1. Влийте 2 столові ложки крижаної води й знову перебийте масу до кремоподібного стану.
  1. Присмачте хумус спеціями.


Фото Cafe delites

  1. Для подачі скропіть оливковою олією й злегка посипте паприкою.

Смачного!