Приготування курки у поєднанні з фруктами – доволі поширена практика. Вони додають м'ясу витонченості, ніжності та пікантності.

Буде цікаво Коли гості завітали раптово: швидкі страви, які можна приготувати за 20 хвилин

Є поєднання, які здобули найбільшу популярність. Давайте поглянемо, в чому їхні особливості.

Курка з манго

Неочевидне поєднання, яке завжди гарно спрацьовує. Стиглі манго надають курятині виразного пікантного смаку.

Манго – чудова опція для курки / Фото Pinterest

Доволі часто при куштуванні страви не одразу розумієш, що це манго, адже здається, що це жовтий перець. Поєднувати курку з манго придумали в Малазії, де наявність великої кількості фруктів змушує господинь постійно інтегрувати їх в звичні страви.

Курка з ананасом

Поєднання, яке чудово знайоме усім. Мікс солодкого та солоного смаків створює незабутнє враження для смакових рецепторів, яке хочеться відчувати знову і знову.

Неймовірна взаємодія смаків / Фото Pinterest

Зазвичай курку та ананас поєднують у салатах. Це дозволяє за допомогою соусу зробити смак страви ще більш підкресленим та довершеним.

Курка з апельсином

Якщо ви зібралися запікати курку – кращого "друга" для страви, аніж апельсин, вам не знайти. Кислота цитрусових робить м'ясо настільки ніжним та соковитим, що вам буде здаватися, що їсте десерт.

Вдалий вибір / Фото Pinterest

Також саме апельсин найкраще підходить для кисло-солодкого соусу, який розкриє смак курятини на повну. На перший погляд поєднання виглядає незвичним, але повірте – ви просто мусите спробувати його приготувати.