Рецептів піци є безліч. Але якщо неправильно приготувати тісто, то кінцевий результат буде не таким ефектним.
Цікаво Новий рекорд: у Києві приготують найбільшу шаурму України – скуштувати страву зможе кожен охочий
Перше правило – дріжджі або закваска мають бути обов'язково. Найкраще використовувати саме закваску або живі дріжджі, сухі варто застосовувати лише у крайньому випадку.
Тісто для піци має багато секретів / Фото Pinterest
Другий секрет – тісто має постояти. Професіонали залишають його на добу, для домашнього вжитку можна обмежитися декількома годинами. У будь-якому випадку, воно має бути повітряним та "легким".
Також важливо не надто "перетискати" тісто під час розкочування. Потрібно пам'ятати про те, що тісто наповнене киснем, і якщо докладати великі зусилля – кисень вийде з тіста і воно вийде "забитим".