Курячі стріпси – це смачний та поживний перекус, який може похизуватися цілою низкою переваг. Насамперед великою кількістю білка та швидкістю приготування. До того ж цю закуску обожнюють як діти, так і дорослі, тому вона стане ідеальним доповненням до перегляду сімейного фільму.
Читайте також Як швидко приготувати апетитну курочку: 3 рецепти на сковорідці та у духовці
Приготувати курячі стріпси можна двома способами: на сковорідці та у фритюрі. Оптимальним вважається саме перший варіант, адже при смаженні можна контролювати рівень олії та довести перекус до необхідної хрусткості.
Щоб підкреслити смак готових стріпсів, достатньо поєднати їх з улюбленим соусом: барбекю, кисло-солодким, сирним чи просто з кетчупом. Вдалими також будуть комбінації із картоплею або овочами.
Та яке б доповнення ви не обрали, найголовніше – подбати про головний інгредієнт цієї закуски – куряче філе. Ви можете купити його цілим та порізати на невеликі шматки самостійно, або використати курячі стріпси від бренду "Наша Ряба". Це максимально пришвидшить процес приготування, особливо під час відключення світла.
Курячі стріпси від ТМ "Наша Ряба" пришвидшить процес приготування нагетсів / Фото "Наша Ряба"
Свіже куряче філе від надійного виробника вже порізане на потрібні для цієї закуски шматки. Вам необхідно лише дістати заготовки з упаковки, запанірувати їх та обсмажити.
Як приготувати стріпси за 20 хвилин, розповідаємо у нашому рецепті.
Рецепт курячих стріпсів
Час: 20 хвилин
Порції: 4
Як за 20 хвилин приготувати хрумкі курячі стріпси / Фото Shutterstock
Приготування:
Змішайте панірувальні сухарі з паприкою, сухим часником, а борошно з сіллю.
Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні.
Нарізані курячі стріпси обваляйте спочатку у борошні, далі у яйці та суміші спецій з сухарями.
Викладіть стріпси на сковорідку та обсмажуйте до золотистої скоринки 10 – 15 хвилин.
Готові стріпси спочатку покладіть на шар паперового рушника, щоб видалити зайву олію, а далі на тарілку.
Подавайте їх до столу з улюбленим соусом.
Смачного!