Риба з домашнім соусом песто – відмінне поєднання, яке закохає в себе з першої ложки. Якщо у вас не має можливості придбати готовий соус в магазині, або склад наявного вас не влаштовує – вихід є! Ми навчимо вас готувати його вдома без зайвих зусиль.
Читайте також Важливий вибір для малюка: з якого м'яса краще починати перший прикорм
Таку страву можна готувати як до святкового столу, так і до буденного. Щодо виду риби – обирайте будь-який. З соусом песто однаково смакуватиме як червона риба, так і біла.
Рецепт домашнього соусу песто
- Час: 30 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- Для соусу песто візьміть базилік, натертий пармезан, горіхи, часник і олію, перекладіть в чашу блендера і подрібніть. Після, додайте лимонний сік, сіль і перемішайте.️
- Стейки очистіть, вийміть кісточки, присмачте спеціями з двох сторін. Сковороду розігрійте з олією на середньому вогні. Викладіть на розігріту сковорідку рибу і підсмажте з двох сторін до золотистості. Трохи зменште вогонь, додайте вершкове масло, накрийте кришкою і смажте ще кілька хвилин.️
- Готові стейки подавайте з соусом песто. На гарнір подайте будь-які овочі гриль, запечену картоплю або свіжі овочі.
Смачного!