А ви знаєте коли День народження гамбургера? Відомо, що 27 липня в 1900 році світ вперше побачив традиційний німецький біфштекс у булочці з листом салату та соусом.

Читайте також Смачно разом з "Бащинським": готуємо літні салати для ідеального обіду чи вечері

Його готують майже усі шефи і у кожного є свої секрети. Найголовніший – це якісна та смачна котлета. Нумо готувати класичний бургер з яловичою котлетою так, як це робили колись. А щоб додати сучасних ноток страві – додамо соус тартар та трішки мексиканських спецій.

Рецепт бургера з яловичою котлетою

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Нарізаємо цукіні тонкими скибками, нагріваємо воду з оцтом, сіллю, цукром і спеціями (гвоздика, суміш перців, бодян) до кипіння. Все пробуємо на свій смак, і гарячим заливаємо цукіні.
  • Смажимо котлети на розігрітій сковорідці з олією на помірному вогні до просмажки медіум (по 3 – 4 хвилини з кожного боку). На обсмажену сторону додаємо сіль та мексиканські спеції і в кінці скибку сиру. Поряд одночасно смажимо бекон.
  • Булку розрізаємо навпіл, підігріваємо на сухій сковорідці з маслом. Кожну половинку змащуємо соусом, кладемо салат, скибку томату. Далі котлету з сиром, бекон, маринований цукіні і знов булочку.

Смачного!