Ми дібрали варіант, як можна смачно приготувати, окрім як просто відварити. Хоч цукрова кукурудза просто відварену з сіллю теж смакота ще та.
Читайте також Бургер і не тільки: що можна приготувати з яловичої котлети
Тому цей варіант для тих, хто хоче різноманітності. Щоб додати особливого смаку та крутої подачі страви – можна додатково полити її улюбленими соусами: сирним, дзадзики чи барбекю.
Рецепт запеченої цукрової кукурудзи
- Час: 30 хвилин
- Порції: 3
Приготування:
- Кукурудзу відварюємо в підсоленій воді. М’яке масло змішуємо зі спеціями та з сиром. Вершкове масло можна замінити на майонез чи крем-сир.
- Змащуємо все сумішшю та відправляємо на деко.
- Розігріваємо духовку. Запікаємо кукурудзу при 200 градусах до рум'яності.
- Особливо смачно вже відварену кукурудзу запекти в цій суміші на грилі.
Смачного!