Із кабачків можна приготувати чимало смачних страв – як до буденного столу, так і до святкового. Сьогодні ми дібрали для вас саме такий універсальний рецепт. Це – кабачковий рулет з адигейським сиром та зеленню.
Читайте також Обід в офіс за 30 хвилин: французький сендвіч, яйця по-шотландськи, курячі стріпси з гарбузом
Його можна подавати з хрумким багетом чи щойно запеченою курочкою.
Кабачковий рулет з адигейським сиром
- Час: 120 хвилин
- Порції: 6
Кабачковий рулет / Фото Fat Killers
Приготування:
- Для основи рулету натріть кабачок на грубій тертці та посоліть. Через 20 хвилин відіжміть зайвий сік.
- Додайте до кабачка яйця, борошно та спеції. Ретельно перемішайте масу та перекладіть на силіконовий килимок або деко, укрите пергаментом. Додатково можна змастити його олією.
- Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте кабачковий корж протягом 20 – 30 хвилин.
Кабачковий рулет / Фото Fat Killers
- Для начинки змішайте дрібно нарізану зелень, часник та сир. Заправте все сметаною й перемішайте.
- Охолодіть кабачковий корж і змастіть начинкою.
- Скрутіть рулет і відправте його до холодильника на 1 годину.
Кабачковий рулет / Фото Fat Killers
- Готовий рулет наріжте й подавайте до столу.
Смачного!