Із кабачків можна приготувати чимало смачних страв – як до буденного столу, так і до святкового. Сьогодні ми дібрали для вас саме такий універсальний рецепт. Це – кабачковий рулет з адигейським сиром та зеленню.

Читайте також Обід в офіс за 30 хвилин: французький сендвіч, яйця по-шотландськи, курячі стріпси з гарбузом

Його можна подавати з хрумким багетом чи щойно запеченою курочкою.

Кабачковий рулет з адигейським сиром

  • Час: 120 хвилин
  • Порції: 6


Кабачковий рулет / Фото Fat Killers

Приготування:

  1. Для основи рулету натріть кабачок на грубій тертці та посоліть. Через 20 хвилин відіжміть зайвий сік.
  1. Додайте до кабачка яйця, борошно та спеції. Ретельно перемішайте масу та перекладіть на силіконовий килимок або деко, укрите пергаментом. Додатково можна змастити його олією.
  1. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте кабачковий корж протягом 20 – 30 хвилин.


Кабачковий рулет / Фото Fat Killers

  1. Для начинки змішайте дрібно нарізану зелень, часник та сир. Заправте все сметаною й перемішайте.
  1. Охолодіть кабачковий корж і змастіть начинкою.
  1. Скрутіть рулет і відправте його до холодильника на 1 годину.


Кабачковий рулет / Фото Fat Killers

  1. Готовий рулет наріжте й подавайте до столу.

Смачного!