Кабачковий рулет з адигейським сиром: цю закуску ваша родина замовлятиме щодня
11 жовтня 2021,
17:42
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Fat KillersНайсмачніший овочевий рулет, який ми коли-небудь куштували! Не гайте часу, беріть кабачки (вони ще є на ринку) і мерщій готувати цю смакоту разом із нами!
Із кабачків можна приготувати чимало смачних страв – як до буденного столу, так і до святкового. Сьогодні ми дібрали для вас саме такий універсальний рецепт. Це – кабачковий рулет з адигейським сиром та зеленню.
Читайте також Обід в офіс за 30 хвилин: французький сендвіч, яйця по-шотландськи, курячі стріпси з гарбузом
Його можна подавати з хрумким багетом чи щойно запеченою курочкою.
Кабачковий рулет з адигейським сиром
- Час: 120 хвилин
- Порції: 6
Кабачковий рулет / Фото Fat Killers
– 500 г кабачків;
– 3 курячих яйця;
– 200 г адигейського сиру;
– 60 г рисового борошна;
– 2 г солі;
– 2 г меленого чорного перцю;
– 2 г гранульованого часнику;
– 20 г сметани;
– 10 г кропу;
– 10 г петрушки.
Приготування:
- Для основи рулету натріть кабачок на грубій тертці та посоліть. Через 20 хвилин відіжміть зайвий сік.
- Додайте до кабачка яйця, борошно та спеції. Ретельно перемішайте масу та перекладіть на силіконовий килимок або деко, укрите пергаментом. Додатково можна змастити його олією.
- Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте кабачковий корж протягом 20 – 30 хвилин.
Кабачковий рулет / Фото Fat Killers
- Для начинки змішайте дрібно нарізану зелень, часник та сир. Заправте все сметаною й перемішайте.
- Охолодіть кабачковий корж і змастіть начинкою.
- Скрутіть рулет і відправте його до холодильника на 1 годину.
Кабачковий рулет / Фото Fat Killers
- Готовий рулет наріжте й подавайте до столу.
Смачного!