20 січня,
11:43
Каннеллоні з курячим фаршем: дієтичний рецепт приготування італійської страви у духовці
Каннеллоні з курячим фаршем чудово підійдуть для дієтичного харчування, адже страва випікається в духовці та подається з йогуртовим соусом. Ми впевнені, що вам сподобається такий низькокалорійний варіант класичної італійської страви.
Каннеллоні – класична страва італійської кухні, начинкою для якої може бути як сир та шпинат, так і м'ясний фарш. Smachno News пропонує вам приготувати дієтичні каннеллоні, які на смак не відрізнятимуться від оригіналу.
Читайте також Смачна паста з тунцем за рецептом Євгена Клопотенка
Як приготувати дієтичні каннеллоні
У звичному нам рецепті страви ми замінимо калорійний соус Бешамель на грецький йогурт, можна використати також нежирні вершки та дієтичну курочку.
Інгредієнти:– трубочки каннеллоні;
– 400 г курячого фаршу;
– 1 цибулина;
– 150 мл йогурту або нежирних вершків;
– 70 г нежирного сиру;
– 3 шт. печериць;
– чебрець;
– сіль, перець на ваш смак.
- Почистіть та наріжте цибулю дрібними кубиками, а грибочки на невеликі шматочки. Сир натріть на грубій тертці або дрібно покришіть руками.
- У середній каструлі закип'ятіть злегка підсолену воду та відваріть у ній трубочки каннеллоні до напівготовності – близько 5-6 хвилин.
- Змастіть деко, у якому будете випікати страву оливковою олією, та викладіть на нього відварені трубочки.
- На розігрітій сковорідці обсмажте цибулю, курячий фарш, чебрець – 3-4 хвилини буде достатньо. Додайте спецій на ваш смак.
- Начиніть каннеллоні фаршем зі спеціями та викладіть один біля одного на деко.
- Змішайте гриби, сир та йогурт, додайте спецій та полийте цим соусом трубочки.
- Випікайте страву в духовці при 180 градусах 15-17 хвилин до золотистої скоринки. Смачного!