Каннеллоні – класична страва італійської кухні, начинкою для якої може бути як сир та шпинат, так і м'ясний фарш. Smachno News пропонує вам приготувати дієтичні каннеллоні, які на смак не відрізнятимуться від оригіналу.

Читайте також Смачна паста з тунцем за рецептом Євгена Клопотенка

Як приготувати дієтичні каннеллоні

У звичному нам рецепті страви ми замінимо калорійний соус Бешамель на грецький йогурт, можна використати також нежирні вершки та дієтичну курочку.

  1. Почистіть та наріжте цибулю дрібними кубиками, а грибочки на невеликі шматочки. Сир натріть на грубій тертці або дрібно покришіть руками.
  2. У середній каструлі закип'ятіть злегка підсолену воду та відваріть у ній трубочки каннеллоні до напівготовності – близько 5-6 хвилин.
  3. Змастіть деко, у якому будете випікати страву оливковою олією, та викладіть на нього відварені трубочки.
  4. На розігрітій сковорідці обсмажте цибулю, курячий фарш, чебрець – 3-4 хвилини буде достатньо. Додайте спецій на ваш смак.
  5. Начиніть каннеллоні фаршем зі спеціями та викладіть один біля одного на деко.
  6. Змішайте гриби, сир та йогурт, додайте спецій та полийте цим соусом трубочки.
  7. Випікайте страву в духовці при 180 градусах 15-17 хвилин до золотистої скоринки. Смачного!