Капустяний пиріг на сковорідці настільки простий у приготуванні, що з ним справиться будь-хто. Все, що потрібно: доступні інгредієнти, сковорідка та кілька хвилин.
Читайте також М'ясо гомілок по-грузинськи: готуємо соковите чахохбілі з томатами
Така страва чудово доповнить як буденний стіл, так і пісний. Доповніть його шматочками хліба, рибою, або їжте як є. До речі, за бажанням можна полити його улюбленим соусом.
Рецепт лінивого пирога з капусти
- Час: 15 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- Білокачанну капусту шаткуємо та спеціальній тертці, або за допомогою ручної овочечистки. Додаємо сіль та ретельно перемішуймо. Віджимаємо зайву рідину з капусти руками.
- Вибиваємо до неї куряче яйце, додаємо борошно та перемішуємо.
- Додаємо твердий сир і знов перемішуємо.
- Перекладаємо капустяну масу на розігріту, змащену олією сковорідку і добре утрамбовуємо рівномірним шаром.
- За бажанням присипаємо кунжутом і смажимо під кришкою з обох боків до готовності.
- Подавайте до столу з улюбленим соусом.
Нехай смакує!