Дібрати всі інгредієнти – далеко не все, що потрібно для приготування страви. Не менш важливий нюанс кулінарного мистецтва – порядок їх додавання.

Цікаво У Кулінарному центрі МХП відбулась унікальна дегустація вин: як це було

Готуючи борщ, пам'ятайте: картоплю завжди додають перед капустою. А от для капусти є кілька правил.

Готувати борщ – теж мистецтво! / Фото Pixabay

Якщо вам до вподоби м'яка капуста, додайте її до борщу приблизно через 5 хвилин після картоплі. Якщо ж капуста й так уже доволі м'яка – тоді її можна додати аж наприкінці процесу.

Також новачки інколи припускаються помилки під час приготування буряка. Його слід тушкувати окремо від інших овочів з додаванням лише томатної пасти (лимонний сік та спеції – за бажанням кулінара).

Борщ – далеко не найскладніша страва, але ігнорування деталей псує результат.