Картопля чи капуста: що спершу класти в борщ
Борщ – візитівка української кухні. Його вміють готувати в кожному домі. Рецептів борщу – безліч, але деякі правила є обов'язковими для всіх його варіантів.
Дібрати всі інгредієнти – далеко не все, що потрібно для приготування страви. Не менш важливий нюанс кулінарного мистецтва – порядок їх додавання.
Цікаво У Кулінарному центрі МХП відбулась унікальна дегустація вин: як це було
Готуючи борщ, пам'ятайте: картоплю завжди додають перед капустою. А от для капусти є кілька правил.
Готувати борщ – теж мистецтво! / Фото Pixabay
Якщо вам до вподоби м'яка капуста, додайте її до борщу приблизно через 5 хвилин після картоплі. Якщо ж капуста й так уже доволі м'яка – тоді її можна додати аж наприкінці процесу.
Також новачки інколи припускаються помилки під час приготування буряка. Його слід тушкувати окремо від інших овочів з додаванням лише томатної пасти (лимонний сік та спеції – за бажанням кулінара).
Борщ – далеко не найскладніша страва, але ігнорування деталей псує результат.