Джерело: Smachno News

Картопля по-селянськи, мабуть, одна із найпопулярніших страв, яку можна приготувати з цього продукту.

Читайте також Паста з броколі: простий рецепт від Марко Черветті

Ми підготували для вас рецепт картоплі по-селянськи в духовці, за бажанням ви можете додати більше часнику або спецій.

Саме приготування картоплі в духовці робить цю страву корисною, низькокалорійною та зі збереженням вітамінів у продукті.

Готувати страву дуже легко і швидко, а подавати картоплю по-селянськи можна як до овочевих страв, так і до м'ясних.

Як приготувати картоплю по-селянськи вдома

  1. Ретельно помийте картоплю водою, почистіть щіточкою та ще раз помийте водою. Розріжте картоплю на 4 частини та перекладіть у пакет.
  2. Всипте до картоплі спеції та олію й ретельно перемішайте всі інгредієнти в пакеті.
  3. Викладіть картоплю на деко та випікайте в духовці при 200 градусах 20 хвилин. Додайте часник та випікайте ще 5-10 хвилин до готовності. Смачного!