• Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід
  • Більше
  • укр
  • рус
  • Новини
  • Економіка
  • Showbiz
  • Новини здоров'я
  • Спорт
  • Техно
  • Освіта
  • Travel
  • Фінанси
  • Life
  • Київ
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Likar
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
  • Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід

Картопляне пюре: готуємо гарнір, як у ресторані Володимира Ярославського

22 лютого 2021 , 17:26 - Читать новость на русском
 Володимир Ярославський готує картопляне пюре: відео
Картопляне пюре з мускатним горіхом / Інстаграм

Талановитий шеф-кухар Володимир Ярославський пропонує приготувати картопляне пюре з мускатним горіхом. Запевняємо: смак цього гарніру вас приємно вразить!

Джерело:

Володимир Ярославський

Суддя реаліті шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський поділився рецептом картопляного пюре ресторанного рівня, яке ви легко приготуєте вдома.

Читайте також Як обрати картоплю для варіння, смаження та запікання, розповідає Володимир Ярославський

Шеф-кухар уважно вивчив, як готують картопляне пюре Блюменталь та Робюшон, і вивів власну ідеальну формулу гарніру, якою й вирішив поділитися сьогодні.

Звісно, це не на щодень і не швидкий рецепт, але виділіть час і приготуйте – рідні будуть у захваті, – зауважує Володимир Ярославський.

Порада від шеф-кухаря: обирайте для страви лише сорти картоплі, багаті на крохмаль.

Як приготувати картопляне пюре

Інгредієнти (на 1 порцію):
– 100 грамів картоплі;
– 60 грамів вершків жирністю 30%;
– 40 грамів вершкового масла;
– 25 грамів молока;
– мускатний горіх.
  1. Відваріть картоплю в підсоленій воді (40 хвилин вистачить). Злийте воду й просушіть картоплю в каструлі на середньому вогні 3 хвилини.
  2. Перетріть картоплю крізь сито, долийте гарячого молока й перемішайте.
  3. У сковорідці прогрійте вершки та масло, з’єднайте суміш із пюре, додайте меленого мускатного горіха.
  4. Подавайте картопляне пюре гарячим. Смачного!
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Владимир Ярославский (@yaroslavskyi_vova)

Автор: Богданна Рибак
LifeStyle Новини Смачно Смачні рецепти

показати всі приховати

Поділитися новиною

    Вибір редакції
    • Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      7 березня , 10:37
    • Чому курятина – незамінний продукт для тих, хто обирає здорове харчування
      Чому курятина – незамінний продукт для тих, хто обирає здорове харчування
      4 березня , 12:10
    • Хай думають, що хочуть, але борщ – український, – NYT про Ольгу Габро та секрети її борщу
      Хай думають, що хочуть, але борщ – український, – NYT про Ольгу Габро та секрети її борщу
      2 березня , 22:49
      Цікаво
    • Вечеря за 30 хвилин: смачні страви з курячих стріпсів та філе для відбивної
      Вечеря за 30 хвилин: смачні страви з курячих стріпсів та філе для відбивної
      2 бер , 12:28
    • Чому курятина – незамінний продукт для тих, хто обирає здорове харчування
      Чому курятина – незамінний продукт для тих, хто обирає здорове харчування
      4 бер , 12:10
    • Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      7 бер , 10:37
    • Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 5 випуск: перевірка учасників на вміння заробляти гроші
      Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 5 випуск: перевірка учасників на вміння заробляти гроші
      6 бер , 22:26
     
    Новини
    • 10:37
      Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      10:37
    • 6 березня
    • 22:26
      Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 5 випуск: перевірка учасників на вміння заробляти гроші
      22:26
    • 10:25
      Вегетаріанський салат: рецепт з буряка, фундуком та чорносливом від Євгена Клопотенка
      10:25
    • 5 березня
    • 23:16
      Рецепт десерту Три молока від Володимира Троцького
      23:16
    • 22:35
      Як приготувати томатний суп: рецепт від Джеймі Олівера
      22:35
    • 21:04
      Унікальність японської кухні: як правильно їсти суші та чи вміють українці це робити відео фото
      21:04
    • 19:56
      Український Фестиваль борщу в день смерті Сталіна – це не тролінг, – Ткаченко - Новини
      19:56
    попередні новини
    Більше новин
    E-mail редакції news24@24tv.com.ua
    • instagram
    • facebook
    • twitter
    • rss
    • telegram
    • Новини
    • Економіка
    • Showbiz
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Likar
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    news24@24tv.com.ua
    • Редакція сайту
    • Про нас
    • Редакційна політика
    • Про телеканал
    • Телеведучі
    • Відеоблогери 24
    • Технічна інформація
    • Архів
    • Правила користування сайтом
    • Політика конфіденційності
    • Рекламодавцям
    • Вакансії
    • Контакти
    • Структура власності
    Ми керуємося нормами Закону України “Про рекламу” та власною комерційною політикою. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт“, “Партнерський матеріал“, “Експерт“, “Позиція” й відокремлені від журналістських інформаційних матеріалів 24tv.ua. За достовірність та зміст реклами відповідальність несе рекламодавець.

    Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати цитати (короткі уривки) в обсязі не більше 25 % від обсягу статті (інформації), розміщеної на сайтах Компанії, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче першого абзацу. Для друкованих видань передрук матеріалів Компанії дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди редактора. Для мобільних додатків та SmartTV використання матеріалів дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди Компанії.

    Усі права захищені. © 2005—2021, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»

    Made by
    Залиште відгук