Шеф "Пекельної кухні " Алекс Якутов поділився із читачами рецептом картопляного різото – цей смак вам сподобається більше за оригінал.
Читайте також Шеф "Пекельної кухні" розповів хто буде його су-шефом на кулінарному реаліті-шоу
Картопляне різото – чудова альтернатива відомій італійській страві з рису. Шеф-кухар кулінарного реаліті-шоу "Пекельна кухня", яке восени покаже Новий канал, Алекс Якутов рекомендує приготувати різото зі смаженою качкою.
Картопляне різото від Алекса Якутова / Новий канал
Страва вийде смачною та вишуканою, а подавати її можна порційно.
Рецепт різото з картоплею
- Дрібно наріжте кубиками молоду картоплю, а часник дрібно посічіть ножем.
- Розігрійте у сковорідці вершкове масло, додайте часник, цибулю та картоплю. Важливо, щоб все не обсмажувалося, а тільки нагрілося.
- Додайте 50 мл вина, перемішайте та випарте його.
- Поступово, маленькими порціями, додавайте бульйон. Постійно куштуйте картоплю, щоб вона не була перевареною, але й не сирою.
- Коли картопля буде готовою, додайте норі, тунець, масло та сир пармезан. Доведіть до смаку, додаючи сіль та перець. Дайте страві настоятися для більш вираженого смаку та аромату.
- Обсмажте качину грудку на сковорідці шкірою донизу на слабкому вогні, посипте сіллю, перцем та покладіть гілочку чебрецю. Обсмажте птицю до готовності з обох боків.
- Поріжте грудку на шматки та подавайте з картопляним різото. Смачного!