Кебаб із соковитого курячого фаршу зі спеціями легкий у приготуванні. До страви можете подати рис з пікантним томатним соусом, а також салат зі свіжих овочів.
Читайте також Тайський рис з курятиною в ананасі: домашній рецепт
Кебаб з томатним соусом і рисом
- Кебаб заздалегідь розморозьте.
- Для приготування соусу томати помийте, почистіть, подрібніть.
- Почистіть цибулю, подрібніть ножем.
- Помийте, подрібніть ножем кінзу.
- У миску викладіть томати, цибулю, кінзу, додайте сіль, перець, мелений коріандр, перемішайте до однорідної консистенції.
- На пательні з олією, обсмажте кебаб до готовності.
- Ретельно помийте рис, відваріть у каструлі з окропом до готовності. Зніміть з вогню, додайте вершкове масло, перемішайте.
- На тарілку викладіть кебаб, готовий рис, томатний соус. Смачного!