Рис з ніжним курячим м'ясом з ананасом сподобається усім. Пікантний соус із запашними травами доповнить страву вишуканим смаком.
Читайте також Куряче фрікасе з оливками та овочами: домашній рецепт
Тайський рис з курятиною
Порції: 4
- Рис ретельно промийте відваріть у каструлі з окропом до готовності.
- Ананас розріжте навпіл, наріжте кубиками, виріжте середину, сформуйте чашу.
- Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником, наріжте кубиками.
- Цибулю, почистіть, подрібніть ножем.
- Часник, імбир почистіть, натріть на тертці.
- На розігріту пательню з олію, викладіть цибулю, м'ясо, обсмажте до готовності.
- У мисці збийте яйця до пишної піни, вилийте на пательню. Далі – додайте ананас, рис, перемішайте, готуйте до готовності.
- Перець чилі помийте, почистіть, наріжте скибочками, додайте до м'яса з рисом, викладіть імбир, часник, арахіс, знову все обсмажте протягом 5 хвилин.
- Естрагон помийте, подрібніть ножем.
- У тарілку викладіть готовий рис з м'ясом, додайте соєвий соус, цукор, естрагон, перемішайте, викладіть у ананасову чашу. Смачного!