Салат з курячого філе, трьома видами капусти, морквою по-корейськи та горіховим соусом можна подати на обід, вечерю та у свята. Вишукана страва, яка готується швидко і легко.

Читайте також Як приготувати вінегрет по-новому: три рецепти салату від Тані Литвинової

Рецепт салату

  1. Для приготування соусу почистіть горіхи, підсушіть у духовці або на пательні, подрібніть у блендері.
  2. У мисці з'єднайте горіхи з сіллю, додайте оливкову олію, лимонний сік, залиште у холодильнику протягом однієї години.
  3. Ретельно помийте філе, відваріть в окропі, наріжте скибочками.
  4. Помийте, почистіть огірок, капусту червону та білу наріжте соломкою.
  5. Сливи відділіть від кісточок, наріжте скибочками.
  6. У миску викладіть м'ясо, капусту білу та червону, огірки, сливи, моркву по-корейськи, морську капусту, змастіть горіховим соусом.
  7. Викладіть на тарілку. Смачного!