Салат з курячого філе, трьома видами капусти, морквою по-корейськи та горіховим соусом можна подати на обід, вечерю та у свята. Вишукана страва, яка готується швидко і легко.
Читайте також Як приготувати вінегрет по-новому: три рецепти салату від Тані Литвинової
Рецепт салату
- Для приготування соусу почистіть горіхи, підсушіть у духовці або на пательні, подрібніть у блендері.
- У мисці з'єднайте горіхи з сіллю, додайте оливкову олію, лимонний сік, залиште у холодильнику протягом однієї години.
- Ретельно помийте філе, відваріть в окропі, наріжте скибочками.
- Помийте, почистіть огірок, капусту червону та білу наріжте соломкою.
- Сливи відділіть від кісточок, наріжте скибочками.
- У миску викладіть м'ясо, капусту білу та червону, огірки, сливи, моркву по-корейськи, морську капусту, змастіть горіховим соусом.
- Викладіть на тарілку. Смачного!