4 лютого,
13:05
Повітряне яблучно-кокосове печиво: перевершить "Баунті"
Джерело:
ютуб Лізи ГлінськоїОбожнюєте кокоси? Тоді рецепт печива з кокосою стружкою – саме для вас. Із ніжною серединкою та хрумкою скоринкою, воно потішить ласунів не менше, аніж живильна волога зі щойно розколотого кокоса.
Печиво з яблучним пюре та кокосовою стружкою на білках чудово смакує і з кавою, і з чаєм, і просто так. Рецепт – перевірений, від кондитерки Лізи Глінської.
Читайте також Смачні обіди з куркою на роботу: готуємо імбирно-медові стегна, котлети та ковбаску по-галицьки
Рецепт яблучно-кокосового печива
- Час: 60 хвилин
- Порції: 6 – 8
– 200 грамів кокосової стружки;
– 150 грамів яєчного білка;
– 130 грамів цукрової пудри;
– 100 грамів яблучного пюре.
Приготування:
- Запечіть яблуко в духовці. Почистіть від шкірки й перебийте м'якоть блендером. Перетріть пюре крізь дрібне сито.
- Змішайте в окремій мисці білок і яблучне пюре. Додайте цукрову пудру та кокосову стружку. Ретельно перемішайте інгредієнти.
- Сформуйте з тіста кульки розміром із волоський горіх і викладіть на деко, укрите харчовим пергаментом.
- Розігрійте духовку до 165 градусів і відправте туди печиво на 20 – 25 хвилин.
- Готове кокосове печиво посипте цукровою пудрою й подавайте до столу. Смачного!
Відеорецепт приготування кокосового печива від Лізи Глінської: