Відповідь на одвічне питання: коли краще начиняти пампухи
Джерело:
smakoszeПампухи – одні з улюблених ласощів українців, особливо у зимовий період. Коли ми готуємо їх вдома, то часто загадуємося над запитанням, коли краще їх начиняти: до чи після смаження.
Є кілька способів начинити пампухи, але тільки один гарантує, що начинка залишиться всередині. Приготування солодощів не складе труднощів, якщо ви придбаєте спеціальний шприц або кондитерський рукав і наповните ласощами вже обсмажену випічку.
Читайте Бульйон буде надзвичайно прозорим: склянку якого складника потрібно додати
Ефективний спосіб начинки
Пампухи можна фарширувати як до, так і після смаження. Однак набагато кращим вибором буде додати варення після приготування дріжджового тіста.
Це має багато переваг. По-перше, порожній пампух просмажиться рівномірно. Без начинки не виникне ситуації, коли через різну вагу на окремих ділянках можна отримати виріб зі шматочками сирого тіста.
Фаршируючи пампухи перед смаженням, варто ретельно заклеїти краї тіста. Завжди є ймовірність, що щось піде не так і вміст вихлюпнеться.
Як правильно начиняти пампухи
Теплі пампухи можна легко наповнити начинкою за допомогою кондитерського мішка. Потрібно лише сміливим рухом зробити невелику дірочку і видавити начинку всередину.
Завдяки цьому способу ваші пампухи матимуть не лише прекрасний смак, а й вигляд.