36-річний шеф-кухар кондитерської фірми Le Meurice у Парижі завоював прихильність тисячі людей зі всього світу завдяки своїм неповторним десертам.

Читайте також Українські вареники з вишнею: перевірений рецепт від Лізи Глінської

Кондитер неабияк вміло та майстерно створює десерти у виглядів фруктів, які вкрай важко відрізнити від справжніх яблук чи персиків.

Седрік Гроле є одним із лідерів сучасної французької кондитерської індустрії. Чоловік закохався в кухню з 12 років. З кожним роком кухар відточував свої знання. У 2013 році він став шеф-кондитором у ресторані з трьома зірками Мішлен Алена Дюкаса, а у 2017 році випустив книгу "Фрукти", яку розкупили повністю за перший тиждень тиражу.

У 2018 році у Парижі відкрився іменна пекарня Седріка, у якій гості можуть спробувати його неймовірно смачні десерти. Кондитер страшенно закоханий у свою справу, тож постійно дивує своїх прихильників цікавими десертами у вигляді фруктів.

Тепер його портфоліо – сторінка в інстаграмі, за якою слідкують вже понад 2 мільйона людей. У роботі він використовує форми, але фінальний штрих завжди робить вручну. Всі тістечка Седрик готує з фруктовими начинками виключно з натуральних плодів. Деякі з них дуже рідкісні, до прикладу, чорний лимон можна знайти лише в Австралії.

Чим французький кондитер зачарував тисячі людей зі всього світу – дивіться у нашій добірці.