Талановита кондитерка Мішель Віболо створила точну копію відомого будинку МакКалістерів із популярного різдвяного фільму "Сам удома" до його 30-річчя, пише LincolnshireLive.

Читайте також Рецепт імбирного печива – ароматна та смачна випічка

"Я вхопилася за цей шанс, тому що це один з моїх улюблених різдвяних фільмів - у нашому будинку Різдво не Різдво, поки ми не побачимо його двічі. Це був чудовий досвід, мені було дуже весело, коли я створювала фігурки Кевіна, Марва і Гаррі", – зазначила кондитерка.

Марв та Гаррі – грабіжники з фільму "Сам удома"

Дім МакКаллістерів створений з солодких пряників, висотою в 169 сантиметрів надзвичайно деталізований та реалістичний. Кондитерка Мішель Вібово виготовила навіть машину з доставки піци, фігурки Кевіна, його батьків, злодіїв, які намагалися продертися в житло й пограбувати його та навіть сусіда прибиральника з вулиці хлопчика.

Відомий будинок МакКалістерів з фільму "Сам удома"

Всього в знаменитому особняку з фільму "Сам удома" присутні 63 ялинки, 33 вікна, 14 коробок для піци та шість ліхтарних стовпів. Не забула кондитерка й про будиночок на дереві та статую біля будинку, котру постійно збивали всі водії та гості маєтку МакКалістерів.

Фото пряникового маєтку з фільму "Сам удома"

Пряниковий будиночок МакКалістерів відправиться до Королівської лікарні Марсдена, що в Лондоні, а потім ним поласують всі охочі.