Корисно і дієтично: рецепт кабачкових човників з курятиною
4 жовтня 2021,
14:20
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Fat KillersДоки на прилавках магазинів та на ринку вдосталь кабачків, пропонуємо вам приготувати смачні та дієтичні човники з м'ясною начинкою. Рецепт страви доволі простий, а смак кабачкових човників сподобається вам з першого шматочку.
Кабачки – дієтичний та смачний овоч. З них можна приготувати безліч страв: запікати їх чи тушкувати, смажити або готувати на пару.
Читайте також Державна підтримка та нові закони: що чекає на бджолярів в Україні – підсумки дискусії
Ми пропонуємо приготувати фаршировані кабачки – човники, з начинкою з рису, овочів та курятини.
Кабачкові човники з курячим фаршем
- Час: 40 хвилин
- Порції: 2
Кабачкові човники / Фото Fat Killers
– 160 г рису;
– 200 г курячого фаршу;
– 300 мл води;
– 12 мл оливкової олії;
– 800 г кабачка;
– 60 г ріпчастої цибулі;
– 70 г солодкого перцю;
– 4 г солі;
– 4 г чорного меленого перцю;
– 40 г грецького йогурту;
– 80 г сиру моцарела;
– 5 г вершкового масла.
Приготування:
- Ретельно промийте рис проточною водою. Відваріть його до готовності та додайте сіль і вершкове масло.
- Помийте кабачки та розріжте навпіл. З кабачків видаліть серединки за допомогою ложки.
Кабачкові човники / Фото Fat Killers
- Дрібно наріжте цибулю, обсмажте її на олії разом з солодким перцем, серединками з кабачків та спеціями.
- Додайте курячий фарш та продовжуйте обсмажувати інгредієнти.
- З'єднайте рис з овочами та фаршем й ретельно вимішайте начинку.
Кабачкові човники / Фото Fat Killers
- Викладіть начинку в човники з кабачка.
- Окремо змішайте йогурт та дрібно натертий сир.
Кабачкові човники / Фото Fat Killers
- Охайно викладіть соус на половинки кабачка.
- Випікайте страву в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
- Страва готова. Смачного!