Шеф-кухар Володимир Ярославський поділився своїм рецептом приготування котлети для бургера з читачами на своїй сторінці в інстаграм.

Читайте також Рецепт курки Кордон Блю: вишукана ресторанна страва на вашому столі

Щоб приготувати правильно котлету для бургера скористайтесь рецептом від українського шеф-кухаря Володимира Ярославського та ваша домашня страва буде смачнішою ніж у ресторані.

Як приготувати котлету для бургера

  1. У великій мисці змішайте нарізані шматочки м'яса і жиру, заправте ворчестерським соусом та за бажанням можна додати трюфельну пасту.
  2. М'ясо пропустіть через м'ясорубку та обережно викладайте його на дошку уздовж, щоб зберегти волокна. Краще використовувати середню решітку.
  3. Трішки стисніть його руками та загорніть у харчову плівку – затягніть. Щоб вийшло зайве повітря, зробіть на плівці декілька отворів.
  4. Залишіть м'ясну ковбаску відпочити на 2-3 години та вже після цього переходьте до формування котлет. Наріжте котлети гострим ножем.
  5. Обсмажте котлети на розігрітій сковорідці до золотистої скоринки з обох сторін. Шеф-кухар радить повторити процес обсмажування два рази, тільки тоді солити. Смачного!

Щоб сир правильно розплавився, одразу викладіть його на гарячу котлету. Пам'ятайте, що фарш приготований за цим рецептом придатний до вживання протягом одного дня.