Бюджетно, але дуже смачно: елементарний рецепт соковитих котлет із секретом
17 червня 2024,
19:59
Читать новость на русском
Джерело:
yuliia.senychЯкщо у холодильнику залишилася гречка, приготуйте з неї котлети. Вони будуть дуже смачними та ароматними.
Обов'язково збережіть цей рецепт. Ви готуватимете гречаники не раз.
Варто спробувати Раз, два – і готово: як приготувати фантастично смачну кабачкову запіканку
Гречаники
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
– 300 грамів гречки;
– 400 грамів фаршу;
– 1 яйце;
– 1 цибуля;
– сіль, перець, борошно до смаку.
Дивіться, як приготувати гречаники: відео
Приготування:
- Гречку з'єднайте з фаршем і добре перемішайте.
- Додайте яйце та на дрібній терці натріть цибулю. Посоліть, поперчіть до смаку і ще раз перемішайте.
- Зберіть фарш в купку. Відірвіть шматочок і сформуйте довгі котлетки.
- Кожну котлетку з усіх сторін обваляйте в борошні та посмажте в достатній кількості олії на добре розігрітій пательні.
- В кінці викладіть котлетки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.