Бюджетно, але дуже смачно: елементарний рецепт соковитих котлет із секретом

17 червня 2024, 19:59
Читать новость на русском

Джерело:

yuliia.senych

Якщо у холодильнику залишилася гречка, приготуйте з неї котлети. Вони будуть дуже смачними та ароматними.

Обов'язково збережіть цей рецепт. Ви готуватимете гречаники не раз.

Варто спробувати Раз, два – і готово: як приготувати фантастично смачну кабачкову запіканку

Гречаники

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів гречки;
– 400 грамів фаршу;
– 1 яйце;
– 1 цибуля;
– сіль, перець, борошно до смаку.

Дивіться, як приготувати гречаники: відео

Приготування:

  1. Гречку з'єднайте з фаршем і добре перемішайте.
  2. Додайте яйце та на дрібній терці натріть цибулю. Посоліть, поперчіть до смаку і ще раз перемішайте.
  3. Зберіть фарш в купку. Відірвіть шматочок і сформуйте довгі котлетки.
  4. Кожну котлетку з усіх сторін обваляйте в борошні та посмажте в достатній кількості олії на добре розігрітій пательні.
  5. В кінці викладіть котлетки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні кабачкові оладки.