Така легка страва пасує і до вечері, і до перекусу. Обов'язково втільте в життя цей елементарний рецепт.

Варто спробувати Справжній хіт цього літа: приготуйте кабачки з фаршем у клярі

Кабачковий пиріг

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Кабачок помийте і натріть на грубій терці. Цибулю почистьте і теж натріть до кабачка.
  2. Додайте борошно, розпушувач і подрібнену зелень.
  3. Окремо збийте яйця у круту піну, влийте олію і знову збийте.
  4. З'єднайте кабачки та яйця, додайте натертий сир, сіль, перець і перемішайте.
  5. Вилийте масу в форму, застелену пергаментом, який додатково можна змастити олією. Запікайте 40 хвилин при температурі 180 градусів до зарум'янення.