Усі ми дуже звикли до бабусиного рецепта котлет, але іноді хочеться чогось такого, чого раніше не готували. Пропонуємо вам скуштувати рублені котлети з курячого фаршу з начинкою.

Читайте також Вечеря за 20 хвилин: рецепт курячого шніцеля з картопляним пюре

Якщо немає часу, щоб зробити рублений фарш самостійно, на допомогу завжди прийде ТМ "Наша Ряба". В асортименті є декілька різних видів свіжого фаршу – соковитий, філейний та рублене куряче філе. Для цього рецепту ідеально підійде рублене куряче філе, котре вже нарізане на потрібні шматочки.

Свіжий фарш від ТМ "Наша Ряба" – це чисто м’ясний продукт без домішок чи прожилок, що відповідає всім стандартам якості. Він щільно упакований у спеціальний лоток, де завжди можна перевірити термін придатності.

З основним інгредієнтом визначилися, далі нам знадобиться твердий сир, який і є секретним інгредієнтом, що зробить котлети більш соковитими, ніжними та особливими.

Рецепт рублених курячих котлет

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4

Неймовірно смачно / Фото shutterstock

Приготування:

  1. Викладіть рублене куряче філе у глибоку миску. Дрібно насічіть зелень, а твердий сир натріть на грубій тертці.
  2. Солодкий перець наріжте дрібними кубиками та змішайте з м’ясом. Присмачте все сіллю та чорним меленим перцем. Додайте натертий сир та перемішайте масу.
  3. Збийте яйця, додайте петрушку чи кінзу та посипте борошном. Ще раз перемішайте всі інгредієнти до однорідної консистенції.
  4. Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні. Обсмажуйте курячі рублені котлети по 5 – 7 хвилин з кожного боку.
  5. ​Готову страву викладіть на тарілку та подавайте до столу зі свіжими овочами, або будь-який гарнір, який вам до вподоби.

Смачного!