Котлети з рубленого фаршу: рецепт з секретним інгредієнтом
Джерело:
"Наша Ряба"Цей рецепт для тих, хто хоче урізноманітнити свій раціон та додати до нього чогось особливого. Пропонуємо приготувати страву з класичним іменем, але з не дуже класичним змістом, а саме – рублені курячі котлети з секретним інгредієнтом.
Усі ми дуже звикли до бабусиного рецепта котлет, але іноді хочеться чогось такого, чого раніше не готували. Пропонуємо вам скуштувати рублені котлети з курячого фаршу з начинкою.
Читайте також Вечеря за 20 хвилин: рецепт курячого шніцеля з картопляним пюре
Якщо немає часу, щоб зробити рублений фарш самостійно, на допомогу завжди прийде ТМ "Наша Ряба". В асортименті є декілька різних видів свіжого фаршу – соковитий, філейний та рублене куряче філе. Для цього рецепту ідеально підійде рублене куряче філе, котре вже нарізане на потрібні шматочки.
Свіжий фарш від ТМ "Наша Ряба" – це чисто м’ясний продукт без домішок чи прожилок, що відповідає всім стандартам якості. Він щільно упакований у спеціальний лоток, де завжди можна перевірити термін придатності.
З основним інгредієнтом визначилися, далі нам знадобиться твердий сир, який і є секретним інгредієнтом, що зробить котлети більш соковитими, ніжними та особливими.
Рецепт рублених курячих котлет
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 1 упаковка курячого рубленого фаршу від ТМ "Наша Ряба";
– 200 грамів твердого сиру;
– 2 – 3 столові ложки борошна;
– 1 – 2 курячих яйця;
– солодкий перець;
– свіжа зелень петрушки або кінзи;
– олія для смаження;
– чорний мелений перець;
– сіль.
Приготування:
- Викладіть рублене куряче філе у глибоку миску. Дрібно насічіть зелень, а твердий сир натріть на грубій тертці.
- Солодкий перець наріжте дрібними кубиками та змішайте з м’ясом. Присмачте все сіллю та чорним меленим перцем. Додайте натертий сир та перемішайте масу.
- Збийте яйця, додайте петрушку чи кінзу та посипте борошном. Ще раз перемішайте всі інгредієнти до однорідної консистенції.
- Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні. Обсмажуйте курячі рублені котлети по 5 – 7 хвилин з кожного боку.
- Готову страву викладіть на тарілку та подавайте до столу зі свіжими овочами, або будь-який гарнір, який вам до вподоби.
Смачного!