22 липня,
10:54
Більше ніж просто котлети: рецепт ситного обіду з цукіні та сиру
Джерело:
Ектор Хіменес-БравоСкільки страв ви знаєте з цукіні чи кабачків? Мабуть, чимало. Ми підготували ще один цікавий рецепт у вашу скарбничку.
В сезон цукіні чи кабачків ми часто готуємо різноманітні овочеві рагу, запіканки чи ікру. Та чи куштували ви котлети з цукіні? Чудово доповнить смак страв начинка з сиру, який так апетитно витікає після смаження.
Читайте також "Легко!" на кухні, смачно на столі: готуємо швидкі страви з улюбленими нагетсами
Рецепт котлет з цукіні та сиру
- Час: 45 хвилин
- Порції: 2
– 600 грамів цукіні чи кабачків;
– 150 грамів твердого сиру;
– 50 грамів сиру кубиками;
– 3 столові ложки сухарів для панірування;
– сіль;
– чорний мелений перець.
Приготування:
- Цукіні ретельно промиваємо та відрізаємо хвостики. Натираємо на тертці та даємо настоятись 10 – 15 хвилин.
- Віджимаємо воду та додаємо всі інгредієнти: натертий твердий сир, панірувальні сухарі. Додаємо всередину кубики сиру та закриваємо котлети.
- Розігріваємо сковорідку з олією та обсмажуємо котлети по 7 – 8 хвилин з кожної сторони.
- Подаємо котлети з цукіні та сиру з улюбленим соусом або сметаною.
Смачного!
Сподобався рецепт? Спробуйте також приготувати засолені огірки на зиму.