Особлива закуска: готуємо ковбасу у листковому тісті за 15 хвилин

26 лютого 2024, 18:37
Читать новость на русском

Джерело:

Kwestia smaku

Ковбаса у тісті – та закуска, яка до вподоби дорослим і дітям. Як тільки вона з’являється на столі, її миттю змітають. Готуйте одразу подвійну порцію!

Це дуже простий рецепт смачної закуски. Така ковбаса у тісті підходить для вечірки або як чудове доповнення до супу.

Не пропустіть Не допустіть цих помилок: як готувати макарони, щоб вони вийшли ідеальними

Сосиски у тісті

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 6

Варіант подачі страви / Фото kwestia smaku

Інгредієнти:
– 375 грамів листкового тіста;
– 500 грамів ковбаси;
– 1 столова ложка майорану.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 220 градусів С.
  2. Розріжте листкове тісто вздовж на 2 смужки, шириною приблизно 15 сантиметрів.
  3. При необхідності очистіть ковбасу та наріжте шматочками довжиною, що відповідає ширині смужок листкового тіста.
  4. Загорніть кожен шматок ковбаси в один шар листкового тіста, потім наріжте скибочками приблизно 2 сантиметри.
  5. Нанизайте їх на шпажки, приблизно по 4 скибочки на кожну шпажку.
  6. Викладіть на велике деко, застелене папером для випічки.
  7. Посипте майораном.
  8. Випікайте приблизно 25 – 30 хвилин до рум’яної скоринки.

Як обрати готове листкове тісто у магазині

Є кілька видів листкового тіста пісне та дріжджове. У його складі має бути всього кілька інгредієнтів. Це пшеничне борошно вищого ґатунку, маргарин, лимонна кислота та сіль.

Також варто звернути увагу на температуру, при якій тісто зберігається в магазині – вона не повинна була нижче -18 градусів.

Чому ваш суп не вийшов: можливо, ви допустили ці помилки.