Ви робитимете тільки так: елементарний рецепт найкращої глазурі для паски

19 квітня 2024, 16:15
Читать новость на русском

Джерело:

"Триколад"

Шапочка з глазурі є чи не найулюбленішою частиною паски для багатьох. Однак буває, що вона кришиться чи осипається.

Спробуйте скористатися цим простим рецептом. З ним таких невдач не трапиться.

Варто спробувати Користь у кожному шматочку: 5 ідей казкових сніданків із морепродуктами

Цукрова глазур на желатині для пасок

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 5 грамів желатину;
– 6 столових ложок води;
– 1 склянка цукру.

Інгредієнти:

  1. Замочіть желатин у 2 столових ложках холодної води. Залиште на 5 хвилин.
  2. У сотейник з товстим дном висипте склянку цукру і влийте 4 столові ложки води. Нагрійте, помішуючи, до повного розчинення цукру.
  3. У гарячий сироп висипте желатин, розмішайте та збийте міксером на високій швидкості, поки маса не побіліє. На це піде приблизно 3 хвилини.
  4. Залиште глазур трохи охолонути, поки вона не почне густішати. Після цього покрийте нею паски, але будьте обережні – якщо глазур повністю охолоне, вона застигне. Тоді допоможе лише повторне нагрівання.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати італійську паску – панетоне.