Ви робитимете тільки так: елементарний рецепт найкращої глазурі для паски
19 квітня 2024,
16:15
Читать новость на русском
Джерело:
"Триколад"Шапочка з глазурі є чи не найулюбленішою частиною паски для багатьох. Однак буває, що вона кришиться чи осипається.
Спробуйте скористатися цим простим рецептом. З ним таких невдач не трапиться.
Варто спробувати Користь у кожному шматочку: 5 ідей казкових сніданків із морепродуктами
Цукрова глазур на желатині для пасок
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
– 5 грамів желатину;
– 6 столових ложок води;
– 1 склянка цукру.
Інгредієнти:
- Замочіть желатин у 2 столових ложках холодної води. Залиште на 5 хвилин.
- У сотейник з товстим дном висипте склянку цукру і влийте 4 столові ложки води. Нагрійте, помішуючи, до повного розчинення цукру.
- У гарячий сироп висипте желатин, розмішайте та збийте міксером на високій швидкості, поки маса не побіліє. На це піде приблизно 3 хвилини.
- Залиште глазур трохи охолонути, поки вона не почне густішати. Після цього покрийте нею паски, але будьте обережні – якщо глазур повністю охолоне, вона застигне. Тоді допоможе лише повторне нагрівання.