Вибух смаку та задоволення: рецепт крем-супу з білими грибами і печерицями від Євгена Клопотенка

11 січня 2021, 19:55
Читать новость на русском

Крем-суп з грибами легкий та простий у приготуванні, а додавши до нього вершки жирністю 12-15% ви знизите його калорійність та він чудово підійде для розвантажувального дня. Гайда готувати разом!

Талановитий шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко поділився рецептом смачного та простого у приготуванні крем-супу з грибами на своїй сторінці в інстаграм.

Читайте також Рецепт єврейської закуски з плавлених сирків від Єлизавети Глінської

Євген Клопотенко запевняє, що з додаванням у крем-суп білих грибів він перетворився на справжній вибух смаків та підірвав його рецептори.

Фото з соцмереж Євгена Клопотенка

Інгредієнти:
– 200 г печериць;
– 10 г сушених білих грибів;
– 3 картоплі;
– ½ ріпчастої цибулі;
– 100-150 мл вершків.

Як приготувати крем-суп з грибами

  1. Відваріть сушені білі гриби у воді до готовності. Печериці помийте, почистіть від шкірки та наріжте шматочками.
  2. Картоплю почистіть від шкірки, помийте водою та відваріть до готовності у підсоленій воді.
  3. Обсмажте печериці з нарізаною кубиком цибулею до золотистої скоринки на сковорідці з додаванням олії.
  4. Змішайте всі інгредієнти у блендері, заправте спеціями та вершками та подрібніть до однорідної маси.
  5. Густину крем-супу регулюйте за допомогою молока або відвару з білих грибів.
  6. Подавайте крем-суп з хрусткими грінками. Смачного!