Мабуть, не має людини котра б не любила круасани. Хрумкі, ароматні французькі круасани смачні з будь-якими начинками: шоколадом, джемом, згущеним молоком чи просто з вершковим маслом.

Читайте також Японський бавовняний чізкейк за рецептом кондитерки Лізи Глінської

Також круасани можна готувати з солоними начинками: беконом, шинкою, лососем чи крем-сиром.

Сьогодні кондитерка Інеса Польцева пропонує приготувати витончені та сучасні круасани Miss Dior з солодкою начинкою.

Як приготувати начинку для круасанів

  1. ​З'єднайте пюре малини та персика, додайте троянду та доведіть маси до кипіння. Зніміть пюре з вогню та залишіть настоятися під кришкою протягом 60 хвилин.
  2. Процідіть пюре через сито та знову доведіть до кипіння в каструлі.
  3. У окремій мисці з'єднайте цукор та пектин. Невеликими порціями додавайте суміш до пюре й постійно помішуйте вінчиком пюре.
  4. Доведіть начинку до кипіння, проваріть близько 2 хвилин та зніміть з вогню. Перевийте начинку для круасанів блендером та охолодіть.
  5. Начиніть круасани фруктовою начинкою за допомогою кондитерського мішка з насадкою. Смачного!