25 лютого,
19:51
Круасан Miss Dior: рецепт вишуканої начинки від Інеси Польцевої
Джерело:
інстаграм Інеси ПолцевоїІнеса Польцева відома кондитерка десерти якої зачаровують шиком та витонченістю. Дівчина поділилась рецептом ніжної начинки для круасанів, яка точно сподобається кожному.
Мабуть, не має людини котра б не любила круасани. Хрумкі, ароматні французькі круасани смачні з будь-якими начинками: шоколадом, джемом, згущеним молоком чи просто з вершковим маслом.
Читайте також Японський бавовняний чізкейк за рецептом кондитерки Лізи Глінської
Також круасани можна готувати з солоними начинками: беконом, шинкою, лососем чи крем-сиром.
Сьогодні кондитерка Інеса Польцева пропонує приготувати витончені та сучасні круасани Miss Dior з солодкою начинкою.
Як приготувати начинку для круасанів
Інгредієнти:– 200 г персикового пюре;
– 100 г малинового пюре без кісточок;
– 20 г дамаської троянди;
– 2 г пектину NH;
– 20 г цукру.
- З'єднайте пюре малини та персика, додайте троянду та доведіть маси до кипіння. Зніміть пюре з вогню та залишіть настоятися під кришкою протягом 60 хвилин.
- Процідіть пюре через сито та знову доведіть до кипіння в каструлі.
- У окремій мисці з'єднайте цукор та пектин. Невеликими порціями додавайте суміш до пюре й постійно помішуйте вінчиком пюре.
- Доведіть начинку до кипіння, проваріть близько 2 хвилин та зніміть з вогню. Перевийте начинку для круасанів блендером та охолодіть.
- Начиніть круасани фруктовою начинкою за допомогою кондитерського мішка з насадкою. Смачного!