З кулінарною ревізією на реаліті-шоу "Пекельна кухня", що на Новому каналі, завітала Юлія Панкова. Дівчина вже не перший рік перевіряє ресторани та заклади харчування у програмі "Ревізор".

Читайте також "Навіть собаки жерти не будуть": хто та чому залишив шоу "Пекельна кухня" у 4 випуску

Про свої емоції та враження від кулінарного реаліті-шоу "Пекельна кухня" Юля Панкова розповіла журналістам Нового каналу. До речі, вона й сама колись брала участь у кулінарному шоу "Мастер Шеф".

Знаю, наскільки психологічно може давити участь у реаліті. Важко жити з незнайомими людьми в одному приміщенні, стояти на кухні по 13 годин, а потім ще й бути на ногах у ресторані, змагатися і давати результат, – прокоментувала Юля.

На "Пекельній кухні" дівчина інспектувала страви кухарів.


Юля Панкова / Фото Новий канал

Поважаю людей, які обрали цю нелегку професію. Завжди дуже хвилювалася за учасників реаліті з Гордоном Рамзі, коли він шпиняв і дуже сварив кухарів. Вважаю, що так з людьми не можна. А шеф, хоча й суворий, всередині дуже добрий, – додала Юля Панкова.

Також вона вважає українську версію шоу "Пекельна кухня" трішки "янгольською", адже Алекс Якутов, хоч і суворий, але справедливий та намагається робити кухарям проєкту невеликі поблажки.


Алекс Якутов / Фото Новий канал

Які страви підкорять "ревізора" дивіться у 4 випуску реаліті-шоу "Пекельна кухня".