Кукурудзяне печиво – смаколик приготований за рецептом, який ви можете вживати на правильному харчуванні, адже він не зашкодить вашій фігурі. Проте, слід пам'ятати й про кількість спожитого печенька. За цим рецептом у вас вийде близько 10 штук.

Читайте також Смачне кукурудзяне печиво: домашній рецепт

Печиво складається виключно з корисних інгредієнтів: кукурудзяного борошна, кокосової олії та підсолоджувача. Уважно читайте рецепт та гайда готувати разом!

Рецепт кукурудзяного печива

  1. У мисці змішайте кокосову олію, яйце, підсолоджувач та соду, ретельно перемішайте всі інгредієнти.
  2. Додайте до суміші борошно та молоко – замісіть тісто.
  3. Сформуйте з готового тіста печиво, виделкою зробіть візерунок.
  4. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте печиво на деко вкрите пергаментом протягом 20 – 25 хвилин.
  5. Готове печиво охолодіть та подавайте до столу. Смачного!