• Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід
  • Більше
  • укр
  • рус
  • 24 Канал
  • Економіка
  • Showbiz
  • Новини здоров'я
  • Спорт
  • Техно
  • Освіта
  • Travel
  • Фінанси
  • Life
  • Київ
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    • Закордон
  • Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід

Смачне кукурудзяне печиво: домашній рецепт

7 квітня 2021 , 18:25 - Читать новость на русском
Рецепт кукурудзяного печива
Кукурудзяне печиво / pexels.com

Ми підготували для вас простий рецепт кукурудзяного печива, яке можна приготувати за лічені хвилини вдома. Солодкий десерт сподобається дітям та дорослим.

Джерело:

24 канал

Ароматне печиво готується з додаванням кукурудзяного борошна, сметани, яєць та вершкового масла. Воно виходить м'яке всередині та з золотою скоринкою зверху. За бажанням до тіста можна додати будь-які горіхи або родзинки.

Читайте також Рецепт низькокалорійної екзотичної цукерки від кондитерки Лізи Глінської

Рецепт печива

Інгредієнти:
– 100 грамів вершкового масла 82%;
– 100 грамів цукру;
– 15 грамів ванільного цукру;
– 100 грамів сметани 10-20%;
– 350 грамів кукурудзяного борошна;
– розпушувач;
– 1 яйце;
– сіль.

Кукурудзяне печиво/ Фото Pexels

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок. У мисці з'єднайте борошно з сіллю, додайте розпушувач.
  2. У мисці збийте яйце з цукром, додайте вершкове масло, сметану, борошно, розпушувач, перемішайте. Замісіть тісто.
  3. Розкатайте з тіста кульки, сформуйте печиво круглої форми.
  4. Деко вистеліть пергаментом. Викладіть печиво.
  5. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 15-20 хвилин до готовності. Дістаньте печиво, залиште для охолодження.
  6. Викладіть на тарілку. Смачного!
Автор: Євгенія Тугушева
Десерти LifeStyle Новини Смачно Смачні рецепти

показати всі приховати

Поділитися новиною

    Вибір редакції
    • Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      22 квітня , 21:41
    • Як приготувати паску: сімейний рецепт від Тані Литвинової

      Як приготувати паску: сімейний рецепт від Тані Литвинової

      16 квітня , 18:25
    • Збираємо великодній кошик: які продукти покласти та як зробити їх корисними

      Збираємо великодній кошик: які продукти покласти та як зробити їх корисними

      20 квітня , 15:55
      Цікаво
    • Червоне м'ясо проти білого: яке корисніше й чому

      Червоне м'ясо проти білого: яке корисніше й чому

      31 бер , 15:15
    • Купили в супермаркеті неякісний продукт: як відстояти свої права й повернути гроші

      Купили в супермаркеті неякісний продукт: як відстояти свої права й повернути гроші

      7 квіт , 18:54
    • Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      22 квіт , 21:41
    • Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      22 квіт , 20:42
     
    Новини
    • 21:41

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      21:41
    • 20:42

      Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      20:42
    • 18:37

      Салат з курятиною, апельсином, горіхами та бринзою: простий рецепт

      18:37
    • 17:40

      Оригінальна та смачна пасочка з шоколадною начинкою за рецептом Лізи Глінської відео

      17:40
    • 15:25

      Як приготувати кіш з курятиною: рецепт від Яни Балог

      15:25
    • 13:48

      IKEA випустила кулінарну книгу рецептів із залишків їжі відео

      13:48
    • 12:15

      Як приготувати італійську паску Панетоне: домашній рецепт

      12:15
    попередні новини
    Більше новин
    E-mail редакції news24@24tv.com.ua
    • instagram
    • facebook
    • twitter
    • rss
    • telegram
    • 24 Канал
    • Економіка
    • Showbiz
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    • Закордон
    news24@24tv.com.ua
    • Редакція сайту
    • Про нас
    • Редакційна політика
    • Про телеканал
    • Телеведучі
    • Відеоблогери 24
    • Технічна інформація
    • Архів
    • Правила користування сайтом
    • Політика конфіденційності
    • Рекламодавцям
    • Вакансії
    • Контакти
    • Структура власності
    Ми керуємося нормами Закону України “Про рекламу” та власною комерційною політикою. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт“, “Партнерський матеріал“, “Експерт“, “Позиція” й відокремлені від журналістських інформаційних матеріалів 24tv.ua. За достовірність та зміст реклами відповідальність несе рекламодавець.

    Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати цитати (короткі уривки) в обсязі не більше 25 % від обсягу статті (інформації), розміщеної на сайтах Компанії, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче першого абзацу. Для друкованих видань передрук матеріалів Компанії дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди редактора. Для мобільних додатків та SmartTV використання матеріалів дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди Компанії.

    Усі права захищені. © 2005—2021, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
    Made by
    Залиште відгук