Ароматне печиво готується з додаванням кукурудзяного борошна, сметани, яєць та вершкового масла. Воно виходить м'яке всередині та з золотою скоринкою зверху. За бажанням до тіста можна додати будь-які горіхи або родзинки.

Читайте також Рецепт низькокалорійної екзотичної цукерки від кондитерки Лізи Глінської

Рецепт печива

Кукурудзяне печиво/ Фото Pexels

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок. У мисці з'єднайте борошно з сіллю, додайте розпушувач.
  2. У мисці збийте яйце з цукром, додайте вершкове масло, сметану, борошно, розпушувач, перемішайте. Замісіть тісто.
  3. Розкатайте з тіста кульки, сформуйте печиво круглої форми.
  4. Деко вистеліть пергаментом. Викладіть печиво.
  5. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 15-20 хвилин до готовності. Дістаньте печиво, залиште для охолодження.
  6. Викладіть на тарілку. Смачного!